Melodeep ry

Melodeep ry sai alkunsa halusta saada Suomeen enemmän hyvän meiningin konemusiikkitapahtumia, joiden kantavina voimina ovat vapaus, yhteisöllisyys ja epäkaupallisuus. Yhdistyksen ensimmäiset bileet järjestettiin Espoossa heinäkuussa 2020, ja vastaanotto oli sydäntä lämmittävän positiivinen ❤. Loppuvuosi 2020 ja kevät 2021 jäi vallitsevan tilanteen vuoksi harmillisesti ilman Melodeepin järjestämiä bileitä. Näimme kuitenkin, että kysyntää olisi myös tapahtumalle kokoluokkaa festivaalit, joten päätimme laittaa tuumasta toimeksi!

Suunnittelimme Melodeep-festivaaleja aluksi vuodelle 2021, mutta tulimme siihen tulokseen, että haluamme järjestää festivaalit ainoastaan tilanteessa, joka sallii tapahtuman henkeen olennaisesti kuuluvan vapauden. Kunhan tilanne sallii, aiomme järjestää myös pienimuotoisempia bileitä jo ennen vuoden 2022 festareita, joten pysykää kuulolla! Mikäli haluat osallistua toimintaamme, voit laittaa meille vapaamuotoisesti viestiä osoitteeseen info@melodeep.fi. Jos haluat osallistua festivaaleihin supporterina ja saada sitä vasten ilmaisen sisäänpääsyn, voit laittaa hakemusta sisään täyttämällä lomakkeen.

Melodeep -festivaalien taustajoukoista löytyy ihmisiä, jotka ovat olleet mukana järjestämässä ja rakentamassa myös muita elektronisen musiikin tapahtumia ja festivaaleja Suomessa.